Здобувачі освіти Сокирянського вищого професійного училища вдосконалюють професійно-технічні навички на базі лабораторії-пекарні в селі Коболчин

Як повідомлялось раніше, на базі Сокирянського вищого професійного училища створено навчально-практичний центр «Сокирянський центр харчових технологій» у структурі якого також функціонує лабораторія-пекарня, що розташована в селі Коболчин. Відкриття навчально-практичного центру відбулось 02 травня нинішнього року.

Навчально-практичний центр «Сокирянський центр харчових технологій» є базою для навчання та підвищення кваліфікації здобувачів освіти Сокирянського вищого професійного училища, які навчаються за напрямками «Кухар», «Кондитер» та «Офіціант».

З початком нового навчального року близько 120 студентів навчального закладу вдосконалюють свої практичні навички та знання на базі лабораторії-пекарні, яка розміщена в селі Коболчин.

Облаштувати лабораторію-пекарню вдалось за фінансової підтримки релігійної організації «Релігійне Управління Церкви Ісуса Христа». Зокрема, релігійна організація надала допомогу у придбанні обладнання для випікання, відстоювання та зберігання продукції. Окрім того, організацією придбано всі меблі та побутову техніку, необхідні для організації виробничого процесу.

Ремонт приміщення здійснено за кошти місцевого бюджету.

З метою проведення  практичних занять для студентів, приміщення та обладнання передано у користування Сокирянському вищому професійному училищу на умовах оренди.

Новини Сокирянщини – Північно-Бессарабський край в Україні

Залишити відповідь