Шукали кращу проєктну пропозицію детального плану території (ДПТ), обмеженої вулицями Володимира Івасюка, Сергія Скальда, Ентузіастів та провулком Ентузіастів.

Фото Чернівецької міської ради

У Чернівцях визначили переможця Всеукраїнського закритого містобудівного бліцконкурсу на кращу проєктну пропозицію ДПТ, обмеженої вулицями Володимира Івасюка, Сергія Скальда, Ентузіастів та провулком Ентузіастів.

Про це йдеться на сайті Чернівецької міської ради.

Для участі в конкурсі зареєструвались та отримали запрошення 10 авторів та авторських колективів з Чернівців. На розгляд журі подали 7 проєктів.

Конкурс мав на меті оперативно знайти концептуальну ідею містобудівного рішення щодо визначення перспективи розвитку структури кварталу, обмеженого вулицями Володимира Івасюка, Сергія Скальда, Ентузіастів та провулком Ентузіастів. А також визначення кращих проєктних пропозицій, з числа поданих, згідно з програмою та умовами конкурсу, присудження їх авторам премій та визначення переможця конкурсу для подальшого виготовлення містобудівної документації.

Переможцем конкурсу обрали проєкт авторського колективу DARgroup & partners – архітектори Богдан Курніцький, Анастасія Волкова та Микола Цвильов. Проєкт-переможець отримує грошову винагороду у розмірі 70 000 грн.  

Друге місце та премію у розмірі 50 000 грн отримав проєкт архітекторів Наталії Горбачової та Олексія Аршиніна.

Третє місце із премією у розмірі 30  000 грн посів проєкт авторського колективу BOYKO_ARCHITEKT – архітектори Ярослав Бойко, Адріана Стадник, Тетяна Паранчак, Павло Кінзерський.

 

Західна Україна

Інформує: Shpalta.media

Залишити відповідь