Всі обранці представили свою стратегію розвитку.

Архівне фото «Шпальти»

У Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича обрали трьох деканів факультетів: економічного; історії, політології та міжнародних відносин; архітектури, будівництва та декоративно-прикладного мистецтва.

Також є новий директор навчально-наукового інституту фізико-технічних і комп’ютерних наук.

Про це йдеться на сайті ЧНУ.

Так, на посаду декана економічного факультету обрали Романа Грешка. Він є доцентом катедри фінансів і кредиту, кандидатом економічних наук.

Стратегія Романа Грешка полягає в оновленні навчальних програм, активізацію наукової діяльності, посилення міжнародної співпраці.

Роман Грешко/сайт ЧНУ

Деканом факультету історії, політології та міжнародних відносин став Василь Карпо – кандидат історичних наук, доцент катедри міжнародних відносин і суспільних комунікацій.

У своїй програмі розвитку факультету Василь Карпо вважає за потрібне дотримуватися принципу прагматичного реалізму, який враховує сучасні стратегічні виклики.

Фото з фейсбук-сторінки Василя Карпа

На посаду деканки факультету архітектури, будівництва та декоративно-прикладного мистецтва обрали Євгенію Новак. Вона є доценткою катедри будівництва.

Євгенія Новак планує провести комплексну ревізію навчальних програм. Крім цього, адаптувати курси відповідно до новітніх технологій і міжнародних стандартів.

Фото з фейсбук-сторінки Євгенії Новак

Директором навчально-наукового інституту фізико-технічних і комп’ютерних наук став Петро Шпатар – доцент, кандидат технічних наук.

Стратегія Петра Шпатаря передбачає розвиток системи освіти та наукової діяльності в напрямках фізичних, технічних і комп’ютерних наук.

Петро Шпатар/фейсбук-сторінка Руслана Білоскурського

Нагадаємо, що новим проректором з наукової роботи у ЧНУ став Юрій Халавка.

Західна Україна

Інформує: Shpalta.media

Залишити відповідь