Новини,  Новини громади,  Новини району
Як Глибоцька селищна рада розповсюджує неправдиву інформацію, щоб відбілити себе за зниклі 400 000 гривень на ремонті перехрестя в центрі Глибоки

17.09.2024

Що ж, друзі, ми не будемо писати пустим текстом, як це написали на сайті Глибоцької громади, а будемо апелювати фактами, тендерами та офіційними документами.

Керівництво Глибоцької громади вирішило відбілити себе роботами, які були зроблені за минулі тендери (ділянками доріг), котрі ведуть до перехрестя, але які не передбачають ремонт самого перехрестя в центрі Глибоки, котрі вже давно повністю оплачені та завершені. А саме:

1. Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Героїв Небесної Сотні в смт.Глибока Чернівецького району Чернівецької області, який передбачає ремонт дороги від парку до центрального перехрестя, але не самого перехрестя.

(Посилання на тендер додається)

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-04-21-008493-a

2. Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Першотравневій (вул. Валерія Красняна) смт.Глибока Чернівецького району Чернівецької області, який передбачає ремонт дороги від торгового комплексу «Лідер» до центрального перехрестя, але не самого перехрестя.

(Посилання на тендер додається)

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-04-20-007195-a

А де ж сам тендер, де передбачено виконання ремонтних робіт на центральному перехресті Глибоки?

Так ось він.

(Посилання на тендер додається)

https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-11-23-009801-a

Підрядник ТОВ “ДОР-БУД ІНВЕСТ СВ”, оголошений був переможцем по цьому тендері (де передбачається ремонт перехрестя та були виділені 400 000 гривень) тільки у грудні 2023 році, в тому ж місяці і голова Глибоцької громади Григорій ВАНЗУРЯК підписав акти виконаних робіт та перерахував кошти за перехрестя в центрі Глибоки.

Чи ви бачили щоб у грудні 2023 році робили якісь ремонті роботи? Ні? А на папері вони є! Все є!

Тому просимо керівництво Глибоцької громади не поширювати неправдиву інформацію та не займатися маніпуляцією! Мешканці Глибоцької громади – не дурні люди!!!

p.s. за нашою інформацією за фактом перехрестя вже порушено кримінальну справу, де виявили ознаки правопорушення, ведеться досудове розслідування!

З повагою, Глибока News!

   

Залишити відповідь