Новини
На Буковині чоловік вкрав мікроавтобус, який залишили незачиненим

03.09.2024

За незаконне заволодіння мікроавтобусом судитимуть чернівчанина. Слідчі поліції завершили досудове розслідування

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Чоловік, скористався тим, що власник залишив незачиненим автомобіль “Mercedes-Benz Sprinter” та поїхав на ньому в село Тереблече. Правоохоронці швидко встановили особу зловмисника та повернули викрадений транспортний засіб власнику. За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі від п’яти до восьми років з конфіскацією майна.

Повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом надійшло до поліції 12 серпня від 31-річного жителя Чернівців. Заявник розповів співробітникам Чернівецького районного управління поліції, що його “Mercedes-Benz Sprinter” був припаркований неподалік будинку за місцем проживання.

Правоохоронці провели низку невідкладних оперативно-розшукових заходів та встановили, що до незаконного заволодіння автомобілем причетний 34-річний житель обласного центру.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове, матеріали якого з обвинувальним актом скерували до суду для розгляду. Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

” ”

–>

Джерело

   

Залишити відповідь