Новини
Ремонт у сквері у Садгорі затягнувся через буревій та крадіжки

04.07.2024

Сквер у Садгорі, який почали капітально ремонтувати минулого року за 16 мільйонів гривень, досі не можуть завершити. Одна з причин – буревій та вандалізм.

Про це на пресконференції сказав мер Роман Клічук.

“Є затримка через нестачу людей. Також проблеми виникли через буревій, який місяць тому завдав шкоди, і підряднику довелося за власні кошти це все ліквідувати”, – пояснив мер.

Також у незавершеному сквері вже встигли покрасти та розбити частину елементів.

“Ще одна причина, чому сквер досі не здали, – це вандалізм мешканців. Люди просто скористалися ситуацією, що там ще не встановлені відеокамери і відбулися крадіжки. Було звернення в поліцію і злодія знайшли. Але на це потрібен час, щоб виправити. Все це форс-мажори”, – сказав Роман Клічук.

Водночас він зазначив, що підрядник пообіцяв до кінця місяця сквер на вулиці І. Підкови завершити і здати в експлуатацію.

Раніше повідомлялося, що роботи у сквері на вулиці Підкови, що у мікрорайоні Садгора в Чернівцях, уже на стадії завершення.

Згодом стало відомо, що ремонт скверу у мікрорайоні Садгора на вулиці І. Підкови завершать на два місяці пізніше, ніж планували. Зокрема, термін виконання робіт перенесли до 1 липня замість 1 травня.

” ”

–>

Джерело

   

Залишити відповідь