Центр спецоперацій «А» уразив 30 російських НПЗ, терміналів і нафтобаз – Зеленський зустрівся з бійцями

Фото, відео

24.06.2024 18:10

Укрінформ

Президент України Володимир Зеленський привітав воїнів Центру спеціальних операцій «А» Служби безпеки України з тридцятою річницею ЦСО.

Про це глава Української держави повідомив у Телеграмі, а також на каналі Офісу Президента України у Youtube, передає Укрінформ.

«Привітав воїнів Центру спеціальних операцій «А» Служби безпеки України з уже тридцятою річницею ЦСО. Ви – по праву один із найкращих бойових підрозділів України, справді незамінний», – звернувся Зеленський до воїнів.

Відео: ОПУ

Він відзначив, що бойові результати Центру спеціальних операцій «А» позитивно вплинули на всі стратегічні битви цієї війни – від захисту Києва до очищення від ворога простору Чорного моря, від боїв на Харківщині та Донеччині до спеціальних операцій у стратегічній глибині ворожої території.

«Зокрема, українці мають знати та бути вдячні вам за мінусування економічного потенціалу Росії, який працює на війну, – за удари по російській нафтопереробці. Вже уражено понад 30 нафтопереробних заводів, терміналів і нафтобаз держави-терориста», – розповів Зеленський.

За словами Президента, для дронів СБУ вже й відстань у півтори тисячі кілометрів не проблема.

«Разом з успіхами ГУР та наших Збройних сил України це дуже вагомі результати, які наближають справедливе для України закінчення цієї війни та забезпечують реальну, відчутну, болісну відповідальність Росії за все скоєне проти України» – заявив Зеленський.

Президент привітав воїнів Центру спеціальних операцій «А» СБУ з 30-ю річницею створення підрозділу / Фото: Офіс Президента

   
Новини з передової

Залишити відповідь