Новини
Водієві BMW, із вини якого загинула 15-літня буковинка, загрожує до 9 років в’язниці

24.06.2024

У Дністровському районі до дев’яти років ув’язнення загрожує водієві, з вини якого загинула 15-річна дівчина. Слідчі поліції скерували до суду обвинувальний акт.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

23 березня цього року в селі Вітрянка Сокирянської громади 22-річний водій “BMW” врізався в огорожу. 15-річна пасажирка отримала численні травми і померла в лікарні. Ще двоє пасажирок віком 10 та 26 років отримали ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Під час проведення досудового розслідування поліцейські з’ясували, що того дня 22-річний водій автомобіля “BMW”, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, порушив правила дорожнього руху, виїхав за межі проїжджої частини дороги. У результаті авто перекинулося і в’їхало в огорожу.

Слідчі поліції завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду.

Водію інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснювала Дністровська окружна прокуратура.

Буковинські поліцейські закликають усіх учасників дорожнього руху не нехтувати ПДР та в жодному випадку не сідати за кермо в нетверезому стані. Бережіть себе та не наражайте на небезпеку оточуючих.

” ”

–>

Джерело

   

Залишити відповідь