Представники Сокирянської міської ради взяли участь у Регіональній конференції щодо удосконалення надання соціальних послуг

22 травня у Чернівцях, у Культурно-мистецькому центрі імені Івана Миколайчука, відбулась Регіональна конференція «Досягнення, результати, перспективи: участь Чернівецької області у пілотному проекті Програми Розвитку ООН «Удосконалення системи соціальної роботи та надання соціальних послуг в 6 цільових областях проєкту шляхом проведення аналізу стану організації та надання соціальних послуг у територіальних громадах цих регіонів, ідентифікації надавачів та визначення потреб».

Участь у заході взяли секретар міської ради Любов Степаненко, начальник відділу з питань соціального захисту населення Тетяна Черній та керівник Центру надання соціальних послуг Сокирянської міської ради Ірина Ісар.

В ході конференції презентовано результати функціонального аналізу стану системи надання соціальних послуг у 52 територіальних громадах, надано оцінку ефективності та перспективам розвитку соціальних послуг.

Учасники зустрічі провели експертне обговорення щодо причин незадоволеного попиту на соціальні послуги, проблем та перспектив розвитку мережі надавачів соцпослуг.

Також конференція стала майданчиком для обміну досвідом, встановлення партнерських відносин та ідентифікації нових можливостей для розвитку якісних соціальних послуг. Про досвід Сокирянської громади у сфері соціальних послуг розповіла керівник Центру надання соціальних послуг Сокирянської міської ради Ірина Ісар.

Новини Сокирянщини – Північно-Бессарабський край в Україні

Залишити відповідь