Українська майстриня з Буковини дарує тепло і підтримку з Кельна

Надія Остапченко, народна майстриня з бісероплетіння та писанкарка з мальовничої Буковини, навіть закордоном не забуває рідний дім та наших захисників.     Надія не розгубила дух і продовжує творити красу, ділячись нею з іншими та водночас допомагаючи своїй Батьківщині.

Відома своїми майстерними виробами з бісеру та писанками, Надія організовує благодійні майстер-класи в Церкві  Різдва Христового в місті Кьольн, де з радістю навчає усіх бажаючих традиційним українським ремеслам. Усі виручені кошти вона без вагань спрямовує на підтримку Збройних Сил , роблячи свій безцінний внесок у боротьбу за свободу й незалежність.

Її щирість, патріотизм і невичерпна творча енергія не можуть залишити байдужими. Кожен створений нею виріб – це не просто красива річ, а й частинка української душі, пронизана любов’ю до рідного краю та стійкістю перед лицем випробувань.

Історія Надії – це втілення незламності українського духу, здатності навіть у найскладніші часи знаходити в собі сили творити, дарувати тепло й підтримку іншим, а також щиро вірити у перемогу.

Залишити відповідь