Звернення Сокирянського міського голови Василя Козака з нагоди 60-річчя від заснування Сокирянського вищого професійного училища

Шановні викладачі та учні Сокирянського вищого професійного училища!

60 років – поважна дата для закладу  і значна для історії. В першу чергу – для історії нашого рідного Сокирянського краю.

За 60 років ваш заклад пройшов непростий шлях становлення та розвитку. Та я з впевненістю можу сказати, що вам є чим пишатись. За ці роки у стінах училища здобули професію понад 10 000 студентів, які стали кваліфікованими фахівцями та працюють у різних сферах життя. Багато вихованців закладу нині захищають українську землю від ворога, багато працюють над відновленням економіки та аграрного сектору.

Приємно, що саме на теренах Сокирянщини – є справжня кузня робітничих кадрів, яка вже протягом 60 років  дає путівку в життя сотням юнаків і дівчат, які стають нашою гідною заміною.

Впевнений, що ви будете продовжувати розпочату 60 років тому благородну справу, а все зроблене в попередні роки буде доброю і надійною основою в майбутньому.

Висловлюю слова вдячності колективу Сокирянського вищого професійного училища за відданість справі, за любов до своєї професії та відповідальність за долю кожного з ваших вихованців.

Дякую ветеранам праці, які нині знаходяться на заслуженому відпочинку. Праця кожного з них – це золоті сторінки історії Сокирянського училища.

Бажаю всім миру, здоров’я і Перемоги! Нехай кожен день вашого життя буде сповнений новими здобутками, а ваші добрі справи повертаються до вас сторицею!

Хай ювілейний рік стане роком старту ще більших успіхів, точкою відліку нового етапу розвитку.

Новини Сокирянщини – Північно-Бессарабський край в Україні

Залишити відповідь