Завершив свою роботу мистецький табір дозвілля та відпочинку Центру творчості дітей та юнацтва Сокирянської міської ради

Креативно, творчо, пізнавально, але напрочуд швидко,  промайнули літні дні відпочинку для діток, які відвідували мистецький табір дозвілля та відпочинку Центру творчості дітей та юнацтва Сокирянської міської ради.

Впродовж 20-ти днів вихованці, в тому числі і діти з числа внутрішньо переміщених осіб, брали участь у пізнавальних квестах, навчальних екскурсіях та подорожах, мистецьких пікніках, конкурсах малюнків, змаганнях та веселих стартах, челенджах та фотосесіях.

З дітьми працювали професійні педагоги Центру творчості дітей та юнацтва, які дбали про те, щоб їм було цікаво, комфортно і весело…

Сьогодні, 20 червня, з нагоди закриття мистецького табору, юні хлопчики і дівчатка влаштували справжнє незабутнє патріотичне дійство, демонструючи свої таланти.

Патріотичні пісні, вірші про Україну, дефіле у вишиванках та ще багато іншого – як свідчення любові до Батьківщини її таких ще юних громадян.

Дітки ділились своїми спогадами та враженнями про відвідини табору під час «відкритого мікрофону» та отримали пам’ятні подарунки.

Новини Сокирянщини – Північно-Бессарабський край в Україні

Залишити відповідь