Суха трава горіла у Дністровському і Чернівецькому районах та Чернівцях
PMG.ua

A
A
A

За добу в області виникло 11 пожеж, 8 із яких – на відкритій території

Минулої доби на території Чернівецької області виникло 11 пожеж, 8 із яких – на відкритій території. Суха трава горіла у Дністровському і Чернівецькому районах та обласному центрі. Загалом вогнем було знищено 13 га сухої рослинності.

Так, 14 лютого на спецлінію 101 надійшло повідомлення від очевидців, що у селі Прут Магальської ТГ Чернівецького району горить суха трава. Займання сталося внаслідок необережного поводження з вогнем невстановленої особи. На місце події прибули вогнеборці з міста Чернівці та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Магала. Спільними зусиллями вони ліквідували пожежу на площі 1 га. Полум’ям було знищено суху траву. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Також учора на околиці смт Кельменці Кельменецької ТГ Дністровського району горіла суха рослинність. Вогонь охопив площу 2 га. Черговий караул 10 державної пожежно-рятувальної частини смт Кельменців ліквідував пожежу в тих межах, в яких застав її на момент прибуття. В результаті згоріло 2 га сухої трави.

   
Новини Чернівецької області

Залишити відповідь