11 лютого в м. Чернівці на вул. Червінського горіла квартира
cv.dsns.gov.ua

A
A
A

Рятувальники Чернівецької області ліквідували пожежі

11 лютого 2022 року в м. Чернівці на вул. Червінського горіла квартира. За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Площа пожежі склала 25 кв. м.

Оскільки у житловому будинку утворилось сильне задимлення, першочерговим завданням рятувальників була евакуація людей. Так з квартир, що розташовані поруч, вогнеборці евакуювали 4 людини, після чого ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття. Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття та речі домашнього вжитку.

Ще одна пожежа цього ж дня внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення сталася в м. Заставна Чернівецького району. Загорання в житловому будинку помітили сусіди та одразу повідомили рятувальників.

На місце події прибули вогнеборці 5 державної пожежно-рятувальної частини м. Заставна та ліквідували пожежу на площі 50 кв. м. Вогнем знищено дерев’яні конструкції будинку, речі домашнього вжитку.

Інші пожежі виникли в обласному центрі та Чернівецькому районі. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області.

   
Новини Чернівецької області

Залишити відповідь