Внаслідок пожежі вогнем знищено господарську будівлю та пошкоджено житловий будинок

31 березня у місті Чернівці по вулиці Степового виникла пожежа в господарській будівлі. За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем. Як з’ясувалось, до пожежі призвело залишене без нагляду багаття, через пориви вітру вогонь перекинувся на поруч розташовану господарську будівлю. Оскільки будівля була дерев’яною полум’я швидко поширилось по всій її площі та перекинулося на розташований поруч житловий будинок. На місце події були направлені рятувальники 1 державної пожежно-рятувальної частини 1 державного пожежно-рятувального загону м. Чернівці. Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 50 кв.м та врятували житловий будинок від знищення. Внаслідок пожежі вогнем знищено господарську будівлю та пошкоджено житловий будинок. Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Цього ж дня, на спецлінію «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Мамаївці Мамаївської ОТГ Чернівецького району. Пожежа виникла внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі. Рятувальники 9 державної пожежно-рятувальної частини м. Кіцмань ліквідували пожежу та врятували будинок від знищення.

Інші 3 пожежі минулої доби, рятувальники ліквідували на відкритих територіях. Суха трава горіла у Чернівецькому та двічі у Вижницькому районах. Загальна площа знищеної трави склала понад 12 га.


Залишити відповідь